Orchidee kopen

Het beste is om een orchidee bij de kweker te kopen. Zo weet je tenminste zeker dat je een hoogwaardig product ontvangt. Het assortiment van onze shop ‘Het beste van de kweker’ bestaat uit kamerplanten van de allerhoogste kwaliteit met een luxe of moderne uitstraling die in ieder interieur past. Wij selecteren onze producten met zorg en liefde en dat ziet je terug. Bestel vandaag nog uw kamerplanten voor uw huis of kantoor.

Een orchidee bij Het Beste van de Kweker kopen
Er zijn maar liefst 31.000 soorten orchideeën, maar de meest bekende is wel de Phalaenopsis. Deze komen veel voor in de kleuren wit, geel, paars, roze en oranje/bruin. De orchidee ontwikkelt zich het beste op een lichte plek en heeft één keer per week een scheutje water nodig. Maar kijk uit met te veel water geven. Er moet geen laagje water blijven drijven. Tip: geef de orchidee één keer per week 3 ijsklontjes. Dit is namelijk de juiste hoeveelheid water. De ijsklontjes smelten langzaam zodat de wortels de tijd hebben om het water op te nemen.

Een orchidee bij Het Beste van de Kweker kopen? Deze wordt gratis verzonden!
Wanneer je de orchidee bij ons gaat kopen, betaal je geen verzendkosten. Plaatst je jouw bestelling voor 13:00 uur? Dan wordt deze meestal dezelfde dag nog verzonden. Een orchidee geeft ieder interieur een moderne en luxe uitstraling, ook op kantoor! Onze planten worden in speciale dozen verzonden en zorgen ervoor dat jouw plant in goede staat wordt geleverd.

grote kamerplanten | huisdiervriendelijk | kleine kamerplanten


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »