Urban jungle

De populaire urban jungle trend houdt in dat je de natuur in huis haalt en het gevoel hebt dat je buiten leeft. Zie jij dit ook wel zitten? De eerste stap naar een urban jungle is prachtige planten in huis halen. Deze bestel je eenvoudig online in onze shop ‘Het Beste van de Kweker’. Zoals de naam al zegt, komen alle planten rechtstreeks bij de kweker vandaan.

Ga mee met de urban jungle trend en haal de natuur in huis
Doordat je met de urban jungle stijl de natuur in huis haalt, draait het natuurlijk om veel groen. En dit groen creëer je allereerst door prachtige groene planten in jouw interieur te plaatsen. In deze stijl kun jij als plantenliefhebber helemaal je gang gaan. Van kleine cactussen tot grote kamerplanten, alle soorten kunnen gecombineerd worden. Denk bijvoorbeeld aan de populaire pannenkoekenplant, de stoere Monstera of de unieke paradijsvogelbloem. Niets is te gek!

Ruim assortiment en veilige levering
Bekijk ons gevarieerde aanbod en kies de planten uit die jij wilt bestellen. Nadat jij de bestelling geplaatst hebt, gaan wij voor je aan de slag. Doordat de planten met veel zorg in een unieke verpakking verpakt worden, kunnen wij een veilige levering garanderen. Wanneer je bestelt voor €15,- of meer, is de verzending zelfs gratis! 

stoere kamerplant | urban jungle | huisdiervriendelijk

Page 1 / 3

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »