• Topkwaliteit

    vers van de kweker

  • Voor 14:00 besteld

    dezelfde dag verzonden

  • Altijd gratis verzending

    bij aankoop van een plant

  • Special-care verpakking

    veilig thuisbezorgd in NL & België

Alocasia Olifantsoor

Alocasia Olifantsoor

€29,50
Artikelnummer: AR1
Levertijd: 2-4 werkdagen

Deze plant met zijn vreemdsoortige blad heeft een passende bijnaam: Skeletplant. Alocasia is lid van de Aronskelkfamilie en is een plant uit de regenwouden van Zuidoost-Azië. Rond de evenaar gekweekt als voedsel, bij ons sfeer in je interieur. Het fraai gevormde blad staat op een lange slanke steel.

Voordelen Het Beste van de Kweker:
- Direct van de kweker, verser kun je ze niet krijgen
- Gratis thuisbezorgd in een speciaal ontwikkelde verpakking

Productomschrijving:

Er is keuze uit 3 verschillende varianten. Welke spreekt jou het meeste aan?

- Potmaat 21cm met een hoogte van 80cm
- In de doos: 1 plant naar keuze zonder pot
- De getoonde prijs is inclusief verzendkosten
- De gemiddelde hoogte van de plant kan iets afwijken

Let op: planten zijn levende producten en zijn dus nooit precies hetzelfde. Door verschillende omgevingsomstandigheden kan het eindresultaat variëren. De vorm en afmetingen van de planten kunnen wisselen. De afbeeldingen geven een indicatie van de planten in volgroeide staat.

Verzorging:
Een tropische plant moet je licht en vochtig houden, dus niet in de felle zon zetten. De kluit mag niet droog worden. Geef hem iets vaker water: zo'n drie keer per week, maar geen voetenbad. Geef je te weinig, dan gaan de bladeren hangen.

Handig! Je mag hem ook buiten zetten in een zomerbuit.. of meenemen onder de douche. Het blad zoekt zelf het licht, dus als je hem niet scheef wilt laten groeien, moet je hem regelmatig draaien. Geef de Alocasia in lente en zomer twee keer per maand wat plantenvoeding.

        

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »