Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in, blijf op de hoogte en maak kans op een gratis plant!

View our privacy policy and terms

Het Beste van de Kweker: nooit meer slepen met kamerplanten
5 tips om je kantoor op te leuken

5 tips om je kantoor op te leuken

 1. Maak het persoonlijk
  Geef je collega’s de mogelijkheid om hun werkplek naar eigen smaak in te richten. Als iemand zich niet comfortabel voelt komen daar natuurlijk nooit sprankelende ideeën uit. Denk aan een wand met inspirerende teksten, toffe posters of een lightbox met wekelijks wisselende en motiverende quotes.
 2. Keep it green
  Dat planten goed voor je zijn dat weet natuurlijk iedereen. Maar wist je dat planten ook kunnen bijdragen aan een betere concentratie? Daarnaast maken planten van je kantoor een gezonde en prettige plek om in te werken.
 3. Doe eens collegiaal en zet een pot met snoep op je bureau
  Creëer een gezellige koffiehoek of zet een pot met snoep op je bureau. Het klinkt misschien een beetje maf, maar dit kan absoluut bijdragen aan je creativiteit. Een pot snoep - of een grote schaal met fruit zorgt voor aanloop. En aanloop kan bijdragen tot ongedwongen gesprekken. En wist je dat uit ongedwongen gesprekken de meest geniale ideeën komen?
 4. Zorg voor voldoende licht
  Het liefst heb je natuurlijk een kantoor met grote ramen en veel daglicht. Helaas gaat deze vlieger niet voor iedereen op. Kleed je kantoor daarom aan met stijlvolle lampen die de ruimte goed en sfeervol verlichten. Meer behoefte aan gezelligheid? Maak het cosy en warm door één of meerdere (geur)kaarsen op je bureau te zetten. 
 5. Creëer ruimte
  Als er iets funest is voor je creativiteit dan is het wel een saai uitzicht en een klein kantoor. Wist je dat kleine kantoren met lage plafonds de denkruimte zelfs kunnen beperken? Zorg daarom dat je uitkijkt op een raam of een open deur. Is dit niet mogelijk probeer de ruimte dan optisch te vergroten door gebruik te maken van spiegels.

Join onze community!
Wij bieden regelmatig leuke extra’s aan HBVDK-leden.
Like ons op FacebookInstagram en Twitter en blijf op de hoogte!


Laat een reactie achter


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »