• Topkwaliteit bloemen & planten

  • Gratis bezorgd in NL v.a. 15,-

  • Snelle verzending van je pakketje

  • Veilig bezorgd met unieke verpakking

Groen op kantoor: zorg voor een betere productiviteit met kamerplanten

Groen op kantoor: zorg voor een betere productiviteit met kamerplanten

Op kantoor is het vaak leeg, saai en sfeerloos. Er staan bureaus, stoelen, computers en printers. Heel functioneel natuurlijk maar wel een beetje kleurloos en suf. Ook de collega’s die op kantoor zitten worden hierdoor vaak inspiratieloos en verliezen hun concentratie. Dit is niet goed voor de houding en ook de productiviteit zal hierdoor snel verminderen.

Bij Het Beste van de Kweker hebben we dé oplossing voor saaie en lege kantoren: kamerplanten! Wij leveren prachtige orchideeën en kamerplanten van absolute topkwaliteit. Doordat de planten rechtstreeks van de kweker komen zijn ze supervers en snel geleverd. Het Beste van de Kweker heeft een assortiment van verschillende soorten kamerplanten die makkelijk te verzorgen zijn en die super mooi staan op elk kantoor. Denk hierbij aan planten als: de Phalaenopsis orchidee, Dracaena, Dendrobium Nobilé, Anthurium en Kalanchoë.

Waarom kamerplanten op kantoor?

Uiteraard is een kamerplant al een mooie toevoeging op zich. Maar wist je dat een kamerplant nog veel meer te bieden heeft? Zo is groen onder andere goed voor je humeur en wekt het nieuwe energie op. Een groene omgeving creëer je door bijvoorbeeld Dracaena’ s op kantoor te zetten. Voor een meer kleurrijker kantoor is het een optie om één of meerdere van onze orchideeën toe te voegen. Zo komt er meer sfeer in de werkruimte. En zeg nu zelf, daar wordt toch iedereen gelukkig van?

Daarnaast zorgen planten voor een minder droge lucht doordat zij waterdamp afgeven. Ook zuiveren de kamerplanten de lucht. Er worden allerlei schadelijke stoffen uit de lucht gehaald en de planten zorgen voor meer zuurstof. Hierdoor krijg je minder snel last van ziektes en (gezondheids)klachten. Een win-win situatie dus!

Qua verzorging zijn vooral de orchideeën en Dracaena kamerplanten erg makkelijk. De Phalaenopsis bijvoorbeeld heeft maar één keer in de week een scheutje water nodig. Verder is er weinig omkijken naar. Daarnaast heeft de Phalaenopsis (Vlinderorchidee) bij ons altijd een bloeigarantie van 12 weken!

Bij Het Beste van de Kweker geldt: vóór 15:00 uur besteld is de volgende dag op kantoor. De planten kunnen gemakkelijk besteld worden en de bezorging is gratis. Wij zijn erg flexibel en staan open voor opmerkingen en/ of (aparte) afspraken. Zo is er de mogelijkheid om te betalen op rekening en kun je op een simpele manier verschillende afspraken maken over constante of flexibele bestellingen.

Heb je specifieke wensen of wil je meer informatie? Neem contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »