• Topkwaliteit bloemen & planten

  • Gratis bezorgd in NL v.a. 15,-

  • Snelle verzending van je pakketje

  • Veilig bezorgd met unieke verpakking

In topconditie en onbeschadigd thuisbezorgd

In topconditie en onbeschadigd thuisbezorgd

We krijgen soms bezorgde gezichten als we vertellen dat we orchideeën versturen per pakket. ‘Kan dat wel?’ Deze bezorgdheid is begrijpelijk, maar onterecht. Lees hieronder hoe wij ervoor zorgen dat de orchidee onbeschadigd bij je thuisbezorgd wordt.

Goed begin is het halve werk
Het proces begint natuurlijk bij het inpakken door de kweker. De planten zijn hun kinderen en worden zorgvuldig en met veel liefde ingepakt. Zij wikkelen de plant voorzichtig in een beschermende folie voor die in de verpakking gaat.

Special care verpakking
Omdat we onze orchideeën en kamerplanten tijdens de reis goed willen beschermen, gebruiken we een verpakking die speciaal voor Het beste van de Kweker is ontwikkeld. Deze verpakking is erop gericht om in alle stappen van het bezorgingsproces een optimale bescherming te bieden. Zo wordt de plant en haar takken bijvoorbeeld op een speciale wijze vastgezet in de doos. Hierdoor worden schuivende bewegingen geminimaliseerd en zijn bloemen en knoppen beschermd tegen afbreken. De dozen zijn uitvoerig getest en bieden onder normale omstandigheden maximale bescherming tijdens het bezorgingsproces. 

Feedback van klanten

We hebben pakketten in het hele land bezorgd. Klanten zijn lovend over de verpakking. Wij ontvangen feedback als "De kwaliteit is super, de levering snel en de orchidee is goed beschermd en verpakt!" en "De plant is keurig en stevig verpakt en netjes bezorgd". Meer beoordelingen kunt je vinden via het onafhankelijke platform webwinkelkeur.

Maak gebruik van de uitpakinstructie
Als je de plant thuis ontvangt, wil je de verpakking natuurlijk snel openen. Om te voorkomen dat de plant alsnog beschadigd, staat er op de buitenkant een uitpakinstructie. Zo weet je zeker dat de orchidee onbeschadigd uit de doos komt en je er direct van kunt genieten.

        

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »