• Topkwaliteit bloemen & planten

  • Gratis bezorgd in NL v.a. 15,-

  • Snelle verzending van je pakketje

  • Veilig bezorgd met unieke verpakking

Kwaliteitsorchideeën, hoe herken je ze?

Kwaliteitsorchideeën, hoe herken je ze?

De Orchidee is wereldwijd één van de populairste bloeiende woonplanten. Dat betekent dat er heel veel aanbieders zijn op de markt, van de kwaliteitsbloemist tot de bouw- en supermarkt. Er zit een groot prijsverschil tussen orchideeën. Voor de consument lijkt dat mooi, maar het verschil in kwaliteit is ook heel groot.

Prijsverschil en kwaliteit

Kwekers kunnen orchideeën op verschillende manieren kweken. Een heel belangrijk element is de rust en aandacht die een kweker geeft en de tijd die een plant wordt gegund om te rijpen. Onze kweker neemt meer dan een jaar de tijd om de planten met intensieve zorg, rust en veel aandacht tot ontwikkeling te laten komen. Dat resulteert in mooie, sterke orchideeën met veel bloemen (minimaal het dubbele van wat u in de bouw- of supermarkt vindt) en volle vitale knoppen die zich bij je thuis nog verder ontwikkelen en tot volle bloei komen. Ook staan deze orchideeën veel langer. Een uitstekende houdbaarheid is de ultieme eigenschap van een kwaliteitsplant. Daarom geven we ook bloeigarantie. Je betaalt iets meer, maar je krijgt daarvoor een product van uitzonderlijk hoge kwaliteit.

Zelf kun je de kwaliteit herkennen aan de kleur van de wortels, deze horen er groen en fris uit te zien. Daarnaast horen alle dichte knoppen er vitaal en stevig uit te zien, een orchidee met verdroogde knoppen is een teken van slechte kwaliteit en is een ‘no go’. Verder ziet het ook aan het stevige groene blad, fier rechtopstaande bloemen en mooi gelijke takken.

Een uitstekende houdbaarheid is de ultieme eigenschap van een kwaliteitsplant.

Thuis neem je de zorg van de kweker over. Wij geven een bloeigarantie van maar liefst 12 weken. Jouw zorg doet de rest. In de verpakking tref je een mooi boekje aan met verzorgingstips. Hiermee haal je het maximale uit je aankoop. Geniet ervan!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »