Het Beste van de Kweker: nooit meer slepen met kamerplanten
Onze 5 meest 'hufterproof' planten voor in huis

Onze 5 meest 'hufterproof' planten voor in huis

Deze zogeheten ‘hufterproof’ planten zijn easy-care, hebben weinig onderhoud nodig en zijn praktisch onverwoestbaar. Ben jij een échte planten-killer maar wil je toch genieten van extra groen in huis? Lees dan snel verder, wij hebben onze 5 meest 'hufterproof' kamerplanten voor je verzameld.

1. Dracaena - De Dracaena is dé perfecte beginnersplant. Een oersterke plant die echt overal kan groeien en weinig verzorging nodig heeft. Hij vindt het helemaal niet erg als je hem een keer vergeet, deze stoere stam redt zich wel.

2. Sanseveria - De Sansevieria heeft een enorme comeback gemaakt. Hij wordt in het Engels ook wel 'snake plant' of'mother-in-law's tongue'genoemd. Een easy-care kamerplant die je alleen dood krijgt door ‘m teveel water te geven.

3. Aloë vera - Geen onbekende en zeker niet de moeilijkste. De Aloë vera is één van de makkelijkste planten om te verzorgen. Het enige wat ie nodig heeft is eens in de twee weken een beetje water.

4. Cactus - De cactus is praktisch onverwoestbaar. De enige manier om een cactus om zeep te helpen is door hem te veel water te geven. Check daarom eerst altijd of de grond echt droog is voordat je hem water geeft.

5. Beaucarnea - Deze geharde Mexicaan kun je rustig in de volle zon zetten. Droge lucht is geen probleem, en 's winters 5 graden ook niet. Een makkelijke plant die hooguit in de lente en zomer een paar keer wat vloeibare voeding nodig heeft. Kortom, het verzorgen van deze groene stam is een eitje!

Profiteer van de lusten maar niet van de lasten met deze easy-care groene kamerplanten. Met een paar simpele klikken heb jij jouw favoriete plant al in je winkelwagentje geladen. Wij regelen de rest!

Join onze community!
Wij bieden regelmatig leuke extra’s aan HBVDK-leden.
Like ons op FacebookInstagram en Twitter en blijf op de hoogte!


Anouk de Vries - 14 Jun 2018 @ 09:41
Wat een leukerds! Ik hou normaal geen plant in leven, misschien toch maar één van bovenstaande planten proberen... Wie weet gaat het ditmaal wel goedkomen. Leuk artikel in ieder geval. Ik ga even rondkijken op jullie website!

Laat een reactie achter


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »