Plantenmeisjes met een missie!

Plantenmeisjes met een missie!

Meet Maaike, Beau & Roos: plantenmeisjes met een missie! Of we je nu helpen bij het bestelproces, het liefdevol inpakken van je planten of het op tijd verzenden van je pakketje. Wij staan voor je klaar! Ons motto? Jou nooit meer laten slepen met bloemen en planten.

Het Beste van de Kweker groeit als nooit tevoren
Waar Beau er het afgelopen jaar nog alleen voor stond, is het team inmiddels flink uitgebreid met Maaike en Roos. We stuiteren door de kwekerij van enthousiasme en doen er alles aan om de shop zo goed mogelijk te laten verlopen.

Nu leer je ons pas écht kennen.. We delen namelijk een aantal teamfeitjes

  1. Elke dag is als een race tegen de klok. Maar we doen er alles aan om jullie pakketjes op tijd te versturen. Gelukkig is dit tot nu toe altijd gelukt. Yay!
  2. Roos knuffelt het liefst de hele dag met de Areca palm #plantenmeisje
  3. Beau heeft bij uitstek de slechtste rij skills van iedereen in de kas. Daarom houdt zij het alleen bij poseren met een electrotrekker.
  4. Maaike is eigenlijk meer een #bloemenmeisje dan een #plantenmeisje. Maar dat vinden wij ok. Bloemen zijn fun!
  5. Beau werkt het langst bij Het Beste van de Kweker. In januari 2017 is zij begonnen. Inmiddels noemen we haar ook wel.. #plantenmama
  6. Elke dag rond een uur of 3 gaat er een pot augurken open. We kunnen het niet laten.. Zou het een vrouwending zijn?

Op de hoogte blijven van meer leuke feitjes? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. We delen regelmatig toffe extra's zoals unieke kortingscodes en handige weetjes. Daarnaast maak je elke maand kans op een gratis plant! 

Extra leuk: volg ons op Instagram!

Heb je een leuke vraag aan één van onze plantenmeisjes of kom je ergens niet helemaal uit? Laat het ons dan weten in een reactie hieronder. Wij helpen je graag!


Laat een reactie achter


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »