Het Beste van de Kweker: nooit meer slepen met planten

Kwekerij Karma Plants

Karma Plants is gevestigd in Bemmel. Karma Plants is een moderne kwekerij die zich sinds 2000 heeft toegelegd op de productie van hoogwaardige potanthuriums in verschillende potmaten en kleuren. Wij kweken het grootste assortiment anthuriums als potplant van Europa. Dankzij een onderscheidend assortiment, hoogstaande productiefaciliteiten en passie voor het kweken van topproducten heeft Karma Plants een groot en trouw klantenbestand in het topsegment opgebouwd. Wij werken dagelijks met een team van 12 personen binnen Karma Plants voor het verzorgen, kweken en verpakken van de anthurium potplanten.

Zuiver en duurzaam

Dankzij onze moderne kwekerij maken we minimaal gebruik van energie en beschermen we de planten middels biologische bestrijders. Denk hierbij aan lieveheersbeestjes die bladluizen eten. Zodoende krijgt U een zuiver en duurzaam product thuis afgeleverd direct vanaf onze kwekerij.

Ons Product

Anthurium

De Anthurium komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika. In de jungle van Brazilië, Equador, Peru, Colombia en Veneluela groeien ongeveer 900 soorten in het wild. In 1870 ontdekte de Fransman Eduard André de plant aan de westzijde van het Andesgebergte Flamingoplant (Anthurium) en Lakanthurium stammen uit de familie van de aronskelkachtigen (Araceae).

Anthurium heeft als kamerplant de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Zowel in plantopbouw, potmaten, houdbaarheid, bloemkleur, bloemvorm, en bloemgrootte. Hierdoor heeft de Anthurium als potplant zich ontwikkeld tot een plant die in ieder interieur past. Van modern tot klassiek en van huiselijk tot zakelijk..

Potanthurium is een duurzame kamerplant dankzij de bijzonder lange doorbloei. Jarenlange doorbloei bij de consument is zeker geen uitzondering.

Unieke Anthuriums

Dankzij Het beste van de kweker kunt U unieke anthuriums kopen die normaal gesproken niet of erg moeilijk te vinden zijn. Denk hierbij anthuriums met paarse of zwarte bloemen of dubbelkleurige gevlamde bloemen, stuk voor stuk uniek en niet bij de supermarkt te vinden.

Follow @hetbestevandekweker


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »