Het Beste van de Kweker: nooit meer slepen met kamerplanten

Huisdiervriendelijk

Huisdiervriendelijk

Ben je op zoek naar huisdiervriendelijke planten? Dan ben je bij Het Beste van de Kweker aan het juiste adres. Wij zijn een online plantenwinkel met een ruim aanbod aan (kamer)planten. Geen tijd om naar het tuincentrum te gaan? Geen probleem! Bestel bij ons een plant en je hebt hem binnen 1 tot 3 werkdagen in huis!

Ruim aanbod aan huisdiervriendelijke planten

Wij hebben speciaal voor jou alle huisdiervriendelijke planten op een rijtje gezet, zodat je niet lang hoeft te zoeken. Deze planten zijn niet giftig wanneer je huisdier ervan eet, dus deze kan je met een gerust hart aan je interieur toevoegen. Wil je een tropische touch aan je interieur geven, ga dan voor de Areca palm of de ananasplant. Wil je juist een moderne of subtiele touch aan je interieur toevoegen? Kies dan voor de olijfboom of pannenkoekenplant.

Vraag om advies

Je bent bij ons voor allerlei soorten planten van harte welkom, uiteraard ook wanneer het gaat om huisdiervriendelijke planten. Mocht je twijfelen of de plant die je op het oog hebt veilig is voor je huisdieren? Neem dan gerust contact met ons op, want wij adviseren je graag! Dit kan door te Whatsappen naar 06-23740835 of door een bericht via de chat te sturen.

Page 2 / 2

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »