Het Beste van de Kweker: nooit meer slepen met kamerplanten

Sansevieria Fernwood Mikado Ø12cm ↑40cm

€21,95
Sansevieria Fernwood Mikado Ø12cm ↑40cm
Snelle levering van je pakketje
Knetterverse planten direct van de kweker
Artikelnummer: FAFF1972
Levertijd: 1-3 werkdagen

Sansevieria Fernwood Mikado Ø 12 ↑40cm

De Sansevieria is strak, groen, altijd aanwezig en ongelofelijk stijlvol. Met andere woorden, deze plant is een echte aandachtstrekker. De plant is sterk en heeft zeer weinig verzorging nodig. Ideaal dus als je niet zulke groene vingers hebt. Wil je deze prachtige en eenvoudig te onderhouden plant plaatsen om jouw woning op te fleuren? Bij Het Beste van de Kweker bestel je deze plant eenvoudig online.

De beste verzorging voor je Sansevieria

De Sansevieria Fernwood heeft een enorme comeback gemaakt. Hij wordt in het Engels ook wel 'snake plant' of 'mother-in-law's tongue' genoemd. Een easy-care kamerplant die je alleen dood krijgt door hem te veel water te geven. Hebben sommige planten het niet gered in jouw woning? Geen probleem! Met deze plant haal je een sterk stukje groen in huis. Goed om te weten is wel dat de planten nooit exact hetzelfde zijn, de vorm en de afmetingen kunnen per plant verschillen.

Waarom bestel je de plant online?

Het online bestellen van een Sansevieria is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt, maar toch is dit erg handig. Je voorkomt zo het slepen met bloemen en planten. Onze planten komen direct van de kweker waardoor ze super vers zijn! Dankzij de unieke verpakking wordt de plant veilig en snel bij jou thuis geleverd. Bij vragen of voor meer informatie bereik je ons via Whatsapp op 06-23740835 of kan je een chat starten.  

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Nooit meer slepen met planten
Nooit meer slepen met planten
Altijd van gratis verzending!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »