• Topkwaliteit!

  12 weken bloeigarantie

 • Voor 15:00 besteld

  Dezelfde dag verzonden

 • Altijd gratis verzending

  bij aankoop van een plant

 • Special-care verpakking

  Veilig thuisbezorgd in NL & België

Over ons

Bij Het beste van de kweker geloven we in de hoge kwaliteit en duurzaamheid van de producten die in Nederland gemaakt worden door o.a. gespecialiseerde kwekers in het midden- en kleinbedrijf. Wij willen ervoor zorgen dat zo veel mogelijk mensen met de producten van deze kwekers in contact komen.

Dat doen we door deze hoogwaardige producten tegen een aantrekkelijke prijs aan te bieden via hetbestevandekweker.nl en deze vervolgens op basis van uw persoonlijke wensen dagvers en binnen 24 uur te bezorgen zodat de kwaliteit van het product optimaal behouden blijft.

Ons startassortiment is gericht op kamerplanten van de allerhoogste kwaliteit met een luxe of moderne uitstraling die als accessoire uw persoonlijke of zakelijke interieur, ongeacht de stijl, volledig en sfeervol afmaakt.

De selectie producten en kwekers is een zorgvuldig proces dat tijd in beslag neemt. De kwekerij van Piet Vijverberg heeft zich met een breed en prachtig assortiment bloeiende orchideeën en duurzame productiemethoden gekwalificeerd als eerste leverancier van Het beste van de kweker. Inmiddels heeft Het beste van de kweker Kwekerij De Hoog en Karma Plants als nieuwe kwekers mogen verwelkomen waardoor wij een groter assortiment aan u mogen presenteren.

Vanuit de wens te willen verbinden tussen de mensen die mooie dingen maken en mensen die van mooie dingen willen genieten, brengen wij de kweker met zijn planten letterlijk en figuurlijk bij u thuis. Om dit te kunnen bereiken werken we niet alleen samen met de beste kwekers maar streven we ook naar kwaliteit op andere belangrijke aspecten in de keten. Zo hebben wij een verpakkingsspecialist gevonden die een speciale, volledig recyclebare, verpakking voor ons heeft ontwikkeld waarmee planten degelijk verpakt en beschermd zijn. Daarnaast maken we gebruik van logistiek specialist PostNL, die uw bestelling in perfecte staat kan afleveren op het moment dat u wilt.

Kortom, wij streven er naar om met onze zorgvuldige keuze van het assortiment, de kwekers, overige partners en onze werkwijze, u een kwalitatief hoogwaardige plant te leveren die op een duurzame wijze geproduceerd, verpakt en vervoerd is.

Wij wensen u veel plezier en genot van de bij ons aangeschafte planten!

 

Met vriendelijke groet,

 

Namens het team van Het beste van de kweker

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »