• Topkwaliteit!

  12 weken bloeigarantie

 • Voor 15:00 besteld

  Dezelfde dag verzonden

 • Altijd gratis verzending

  bij aankoop van een plant

 • Special-care verpakking

  Veilig thuisbezorgd in NL & België

Bezorging & special care verpakking

We krijgen soms bezorgde gezichten als we vertellen dat we orchideeën versturen per PostNL pakket. ‘Kan dat wel?’ Deze bezorgdheid is begrijpelijk, maar onterecht. Hieronder informatie en een video die laat zien hoe wij ervoor zorgen dat uw orchidee onbeschadigd bij u thuisbezorgd wordt.


verpakking uitgepakt


Goed begin is het halve werk
Het proces begint natuurlijk bij het inpakken door de kweker. De orchideeën zijn hun ‘kinderen’ en worden zorgvuldig en met veel liefde ingepakt.
Zij wikkelen de plant voorzichtig in een beschermende folie voor die in de verpakking gaat.

Special care verpakking

Omdat we onze orchideeën tijdens de reis goed willen beschermen, gebruiken we een verpakking die speciaal voor Het beste van de Kweker is ontwikkeld. Deze verpakking is erop gericht om in alle stappen van het bezorgingsproces een optimale bescherming te bieden. Zo wordt de plant en haar takken bijvoorbeeld op een speciale wijze vastgezet in de doos. Hierdoor worden schuivende bewegingen geminimaliseerd en zijn bloemen en knoppen beschermd tegen afbreken. De dozen zijn uitvoerig getest en bieden onder normale omstandigheden maximale bescherming tijdens het bezorgingsproces van PostNL.

De kwaliteit is super, de levering snel en de orchidee is goed beschermd en verpakt!


                                                                                                   Feedback van klanten
We hebben inmiddels pakketten met orchideeën in het hele land bezorgd. Klanten zijn lovend over de verpakking. Wij ontvangen feedback als “De kwaliteit is super, de levering snel en de orchidee is goed beschermd en verpakt!” en “De plant is keurig en stevig verpakt en netjes bezorgd.” Meer beoordelingen kunt u vinden via het onafhankelijke platform klantenscores.nl

Maak gebruik van de uitpakinstructie
Als u de orchidee thuis ontvangt, wilt u de verpakking natuurlijk snel openen. Om te voorkomen dat de plant alsnog beschadigd, staat er op de buitenkant een uitpakinstructie. Zo weet u zeker dat de orchidee onbeschadigd uit de doos komt en u er direct van kunt genieten.

We kunnen het ons niet voorstellen…
We kunnen het ons niet voorstellen, maar mocht er tijdens het bezorgingsproces toch iets verkeerd gaan waardoor de plant bij ontvangst onacceptabel beschadigd is, verzoeken we u per e-mail via info@hetbestevandekweker.nl contact met ons op nemen. Wij zorgen direct voor een passende oplossing.


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »