• Topkwaliteit!

  12 weken bloeigarantie

 • Voor 14:00 besteld

  Dezelfde dag verzonden

 • Altijd gratis verzending

  bij aankoop van een plant

 • Special-care verpakking

  Veilig thuisbezorgd in NL & België

Bloeigarantie

Het beste van de kweker biedt een bloeigarantie van minimaal 12 weken op onze orchideeën van Kwekerij Piet Vijverberg. Omdat onze producten rechtstreeks van deze kweker aan u verzonden worden, zijn zij nog supervers als ze bij u door PostNL bezorgd worden en krijgt u hiermee de hoogste kwaliteit in huis.

Orchideeën zijn van nature sterke planten met een lange bloeitijd. De bloeitijd wordt bepaald aan de hand van de bloei van de bloemen en zo lang een orchidee bloemen draagt, staat zij in bloei. Pas als de laatste bloem is afgevallen is de bloeitijd voorbij.

Mocht uw orchidee toch korter bloeien dan 12 weken, dan willen we hier graag over geïnformeerd worden door middel van een e-mail met daarin foto’s van de orchidee. Een specialist van de Kwekerij Piet Vijverberg zal op basis van de foto’s beoordelen wat de mogelijke oorzaak is en of de juiste verzorging heeft plaatsgevonden. Dit laatste is een belangrijke voorwaarde voor de bloeigarantie. Overigens ontvangt u bij de levering van de orchidee een boekje met verzorgingstips en kunnen deze ook nog nagelezen worden op onze site.

Indien uw orchidee ondanks een goede verzorging minder dan 12 weken gebloeid heeft, verzenden wij u kosteloos een nieuwe orchidee.  

Natuurlijk hopen wij dat u goed voor de plant zorgt zodat u van deze parel in uw interieur langere tijd plezier heeft. Indien bewaard onder de juiste omstandigheden tussen de bloeitijden van de orchidee is het zelfs mogelijk dat u van deze aankoop meerdere jaren plezier heeft.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »