Het Beste van de Kweker: nooit meer slepen met planten

Het beste van de kweker biedt een bloeigarantie van 12 weken voor orchideeënHet Beste van de Kweker biedt een bloeigarantie van minimaal 12 weken op de orchideeën van Kwekerij Piet Vijverberg. Omdat onze producten rechtstreeks van de kweker aan je verzonden worden, zijn zij supervers als ze bij je bezorgd worden. Hiermee ben je altijd voorzien van de allerhoogste kwaliteit!

Orchideeën zijn van nature sterke planten met een lange bloeitijd. De bloeitijd wordt bepaald aan de hand van de bloei van de bloemen en zo lang een orchidee bloemen draagt, staat zij in bloei. Pas als de laatste bloem is afgevallen is de bloeitijd voorbij.

Mocht je orchidee toch korter bloeien dan 12 weken, dan willen we hier graag over geïnformeerd worden door middel van een e-mail met daarin foto’s van de orchidee. Een specialist van de Kwekerij Piet Vijverberg zal op basis van de foto’s beoordelen wat de mogelijke oorzaak is en of de juiste verzorging heeft plaatsgevonden. Dit laatste is een belangrijke voorwaarde voor de bloeigarantie. Overigens ontvang je bij de levering van de orchidee een boekje met verzorgingstips en kunnen deze ook nog nagelezen worden op onze site.

Heb je een vraag?
Of je nu een vraag hebt over de verzorging, ons assortiment of misschien heb je wel een tip waarmee wij onze website kunnen verbeteren. Laat het ons weten en neem contact met ons op. Wij helpen je graag! 

Follow @hetbestevandekweker


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »