Het Beste van de Kweker: nooit meer slepen met planten

Betalingsmethodes

Bij Het Beste van de Kweker kun je betalen met de volgende betaalmethoden:

iDEAL
Je kunt bij Het Beste van de Kweker vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen met iDEAL. Wij rekenen geen kosten voor betalen met iDEAL.

Na het plaatsen van de bestelling opent zich een scherm waarbij je kunt kiezen voor de bank waarbij je online bankiert. Nadat je jouw bank hebt geselecteerd word je omgeleid naar de betaalomgeving van je eigen bank. Je kunt vervolgens snel en gemakkelijk afrekenen in de vertrouwde internet-betaalomgeving van je eigen bank. Je volgt de procedure die je gewend bent met betalingen via internetbankieren. Na de bevestiging van de betaling door je bank keer je terug naar hetbestevandekweker.nl. Je bestelling is daarmee afgerond.

Creditcard
Indien je niet beschikt over internetbankieren, kun je ook altijd met je creditcard betalen. De Visa en Mastercard creditcards worden gewoon bij ons geaccepteerd. 

Cadeaukaart
De VVV cadeaukaart wordt bij ons geaccepteerd.  

Bestellen op rekening (zakelijke klanten)
Zakelijke klanten kunnen ook op rekening bestellen; vul in het reguliere bestelproces in dat je een zakelijke klant bent. Je wordt gevraagd om een BTW- en KvK nummer in te vullen.

Follow @hetbestevandekweker


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »