• Topkwaliteit bloemen & planten

  • Gratis bezorgd in NL v.a. 15,-

  • Snelle verzending van je pakketje

  • Veilig bezorgd met unieke verpakking

BetalingsmethodesBij Het Beste van de Kweker kun je betalen met de volgende betaalmethoden:

Betalen met iDEAL

Je kunt bij hetbestevandekweker.nl  vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen met iDEAL. Wij rekenen geen kosten voor betalen met iDEAL.

iDEAL is beschikbaar voor consumenten die internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je jezelf niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

Na het plaatsen van de bestelling opent zich een scherm waarbij je kunt kiezen voor de bank waarbij je online bankiert. Nadat je jouw bank hebt geselecteerd wordt je omgeleid naar de betaalomgeving van je eigen bank. Je kunt vervolgens snel en gemakkelijk afrekenen in de vertrouwde internet-betaalomgeving van je eigen bank. Je volgt de procedure die je gewend bent met betalingen via internetbankieren. Na de bevestiging van de betaling door je bank keer je terug naar hetbestevandekweker.nl. Je bestelling is daarmee afgerond.

Betalen met Creditcard

Indien je niet beschikt over internetbankieren, kun je ook altijd met je creditcard betalen. De Visa en Mastercard creditcards worden gewoon bij ons geaccepteerd. 

Betalen met Cadeaukaart

De VVV cadeaukaart wordt bij ons geaccepteerd.  

Bestellen op rekening (zakelijke klanten)

Zakelijke klanten kunnen ook op rekening bestellen; vul in het reguliere bestelproces in dat je een zakelijke klant bent. Je wordt gevraagd om een BTW- en KvK nummer in te vullen.

      

 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »