Het Beste van de Kweker: nooit meer slepen met kamerplanten

Onze Aloë Vera's

Met deze tips maak je jouw Aloë Vera onverwoestbaar 
De Aloe Vera plant zorgt misschien wel meer voor jou dan dat jij voor de plant hoeft te doen. Hoe tof is dat?

A trip down memory lane..
De Aloe Vera is een oeroude plant en komt al miljoenen jaren voor op het Arabische Schiereiland. Hier leerde de planten te overleven in de hitte en de droogte in de woestijn.

Love.. and care
De Aloe Vera is de perfecte plant voor de easy care lovers onder ons. Wanneer je hem een keer overslaat met water geven zal hij je dit niet kwalijk nemen. De plant mag in de volle zon staan. Snel groeien doet die niet maar na twee a drie jaar mag je hem een grotere pot geven.

Good to know..
Wanneer een blad beschadigd raakt, zal de wond vanzelf met de stofjes in het vloeistof uit het blad. Die stoffen in dat gelei-achtige sap werd al eeuwen geleden ontdekt als verzorging voor de mens. Laat je de plant heel? Dan zorgt hij voor zuivere lucht in huis.

Tips & tricks
De bladeren van deze luchtzuiverende plant verkleuren niet snel. Mocht dit wel het geval zijn is dit meestal het gevolg van te veel water geven. Wanneer dit het geval is kun je de bladeren van de plant af knippen of snijden.

Deze verzorgende, luchtzuiverende plant heeft niet alleen mooie eigenschappen maar ziet er ook nog eens super leuk uit. Je kunt hem in de woonkamer zetten maar ook in de slaapkamer doet hij het goed. Het enige wat je hoeft toe doen is deze leuke planten bestellen en ze een mooi plekje geven.

Profiteer van de lusten maar niet van de lasten met deze easy-care groene kamerplant. Met een paar simpele klikken heb jij jouw favoriete Dracaena al in je winkelwagentje geladen. Wij regelen de rest!

De laatste nieuwtjes, leuke weetjes en unieke kortingen ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »