Het Beste van de Kweker: nooit meer slepen met kamerplanten

Ananasplant (Bromelia)

Met deze tips maak je jouw Ananasplant onverwoestbaar 
Vind je het vervelend dat je snurkt of houd je partner je ’s nachts wakker met zijn of haar gesnurk? Dan is deze tropische ananasplant misschien wel wat voor jou! De ananasplant is een bekende Bromeliasoort en wordt ook wel anti snurk plant genoemd. Dit omdat de plant - in tegenstelling tot de meeste planten - 's nachts veel zuurstof afgeeft. Daarnaast verspreidt de ananasvrucht een heerlijke zoete ananasgeur en het enzym ‘bromelaïne’. Dankzij de geur en dit enzym kunnen de luchtwegen verwijden. Dit in combinatie met het extra zuurstof kan bijdragen aan een vermindering van snurkklachten.

Love.. and care
De ananasplant heeft niet veel aandacht nodig. Zet de plant op een lichte plek, maar niet in de directe zon. Één keer per week water geven is voldoende. Geef de plant water in zijn hart. Hier groeit de bloem ook uit. Vanuit dit hart voedt de plant zichzelf.

Good to know..
Ananasplanten zijn niet gebonden aan een bepaald seizoen en kunnen dus het gehele jaar aangeschaft worden. Goed om te weten is dat de plant slechts één keer bloeit. Deze bloei kan drie tot zes maanden duren.

Profiteer van de lusten maar niet van de lasten met deze easy-care groene kamerplant. Met een paar simpele klikken heb jij jouw favoriete Dracaena al in je winkelwagentje geladen. Wij regelen de rest!

De laatste nieuwtjes, leuke weetjes en unieke kortingen ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »